Gb-Ambassadørerne

Gb-Ambassadørne er et korps af personer, som gerne vil bidrage med støtte og råd til andre, som står foran en fedmeoperation eller har gennemgået en.

Hvad kan medlemmerne bruge Gb-Ambassadørerne til?

Gb-foreningens medlemmer kan ringe eller maile til en af Gb-Ambassadørerne for at søge råd og vejledning to opererede imellem. Husk at Gb-Ambassadøren er frivillig og derfor oftest vil være lettest at træffe udenfor normal arbejdstid.

Hvis man har en gruppe af opererede eller andre interesserede samlet kan man også invitere en Gb-Ambassadør med til mødet. Her kan Gb-Ambassadøren deltage som sparringspartner eller  give et kort indlæg om Gb-foreningen, eller hvad der måtte have interesse.

Det kan også være, at der er behov for at få en bisidder med til enten egen læge eller med til forundersøgelse eller andet. Ofte kan det være en fordel at have et par ekstra ører og øjne med.

Gb-Ambassadøren

Gb-Ambassadøren har nogle år på bagen som fedmeopereret ligesom et flertal har erfaringer med hudreduktion.

Herunder kan du se en kort intro og kontaktinformationer til de enkelte Gb-Ambassadører, og i næste nyhedsbrev finder du en yderligere præsentation af alle!

God fornøjelse

Gb-Ambassadører

Herunder kan du se, hvem Gb-Ambassadrørerne er!

Detail for 'Kim H. Jensen'

Navn: Kim H. Jensen