31-12-2015

Medlemsfordele - 2 nye præsenteres

Gb-foreningen har hermed fornøjelsen af at kunne præsentere de to første af en forhåbentligt længere række af medlemsfordele!

Gb-foreningen har indgået aftale med Forever Wellness, som ligger i Randers, hvor der er forskellige behandlingstilbud, men også 10% rabat til medlemmer på Alovera produkter.

Endvidere er der indgået aftale med Elling Sko, hvor alle medlemmer tilbydes 10% rabat på hele butikkens sortiment.
Elling Sko har naturligvis en velfungerende hjemmeside og webshop, hvor der er en god mulighed for at se butikkens store sortiment.

På billedet herunder ses indehaver af Elling Sko, Per Severinsen, og Gb-foreningens næstformand, Jørgen Nørgaard, ved aftalens indgåelse foran Elling Sko.

Bestyrelsen arbejder videre med at indgå yderligere aftaler om medlemsfordele og har du forslag til mulige samarbejdspartnere for Gb-foreningen, så tøv ikke med at kontakte Jørgen Nørgaard enten på tlf. 25 56 30 69 eller e-mail: jtn@gb-foreningen.dk