04-05-2017

GB-forening byder Juhldal velkommen som ny samarbejdsparter

Vi er i Gb-foreningen utrolig glade for at kunne byde velkommen til vores nye samarbejdspartner Juhldal

www.Juhldal.dk.

Vi glæder os til samarbejdet, et samarbejdet vi tror på alle vores medlemmer kan få glæde af.

Alle medlemmer i Gb-foreningen kan få 20 % når I handler hos Juhldal.

Dette tilbud gælder kun medlemmer af Gb-foreningen og for at få mulighed for rabatten skal I rekvirere en rabat kode, hos formand eller næstformanden i Gb-foreningen Jens Lassen og Jan Filbært.

Skulle I have spørgsmål til de enkelte produkter, ja så er meget velkomne til at kontakte Carmilla Braager email: cb@juhldal.dk

Nogle ord omkring Juhldal vores nye samarbejdspartner.

Ærlig, enkel og virksom naturpleje i over 40 år.

Juhldal er en moderne dansk virksomhed, der producerer særligt virksom hud- og hårpleje med naturens egne midler. Vi arbejder ud fra princippet om enkelhed, ærlighed og kvalitet.

Og vi ved, hvor usædvanligt rig naturen er på alle de ingredienser, der giver blødhed, glans og smidighed til hud og hår. Også når der er brug for særlig pleje.

Det har alle år afspejlet sig i vores produkter, i vores metoder og i vores priser.

Det er helt enkelt at bruge Juhldal. Vores priser er ærlige. Og alle produkter er selvfølgelig skabt af ekstrakter fra bl.a. planter, urter, bær, tang og nærende olier af højeste kvalitet.

Blandt landets ældste

Da den videbegærlige Jørgen Juhldal med sin lynende intelligens begyndte at interessere sig for de plejende virkninger af naturens egne ingredienser i starten af 1970´erne, var der mange, der så lidt skævt til ham – så nyt var det.

Det generede ham ikke. I samarbejde med forskere i både Danmark, Tyskland og Schweiz arbejdede han ukueligt videre med udviklingen af naturprodukter, produktskitser og recepter, som i dag produceres efter moderne produktionsprincipper.

I 1975 så det første produkt dagens lys – Wonderlotion. Siden er det blevet til mange Juhldal naturprodukter af helt usædvanlig høj kvalitet og virkningsgrad, der har overlevet gennem årtiers ellers skiftende tendenser.

Alle Juhldal produkterne produceres fortsat med udgangspunkt i Jørgen Juhldals originale recepter. Kun anvendelse af certificerede kvalitets råvarer er anvendt.

Os som firma nu og i fremtiden:

Vi bestræber os forsat på at lave ukompliceret hudplejeprodukter, til en ærlig prissætning.

Vores Focus er forsat at lave ærlige og rene produkter, dvs. at vi forsat sætter miljø, økologi og renhed i højsæde.

Vi som firma tror på at der altid er en erstatning for parfume, det betyder os at vi gennemgår en længere proces for at teste vores produkter, på flest mulige måder.

Vores PSO serie, har stor succes for folk med hud/hår problemer da vi har fundet ud af at Bromelin giver et detox samt giver nye vækstbetingelser, og afhjælper svage såvel som svære hud/hår problemer.