Medlemskab

Et medlemskab af Gb-foreningen giver dig adgang til et unikt fællesskab, hvor du har mulighed for at støtte og bakke op om arbejdet for fedmeopererede.

Gb-foreningen startede tilbage i sommeren 2006 og var en lille forsamling, som arbejdede med information og netværksdannelse.

Gennem de seneste år er der sket store forandringer fra politisk hold og derfor er der behov ændret fokus og en fornyet opsætning af Gb-foreningen. Der blev valgt ny bestyrelse torsdag den 5. maj 2016 på en ordinær generalforsamling i Fredericia.

Den nye bestyrelse arbejder i hærdigt på, at få samlet sammen på foreningen, og vil arbejde på, at til stede på relevante messer, samt afholde gode fordrag og informationsmøder for medlemmerne.

På generlaforsamlignen i 2016, blev det opfordret til at bestyrelsen, skal arbejde på at lave et samarbejder med BMI brikken, det er vi så småt startet op på, der kommer mere information ud, når der er nyt omkring det.

Et medlemskab af Gb-foreningen koster pt. kr. 100,- pr. år og medlemskabet er personligt.

Fornavn
Mellemnavn
Efternavn
Post nr.
Modtag e-mails
Modtag SMS
Fødselsdag (dd.mm.åååå)
Køn

Udmeldelse

Tryk på linket her, for at sende en mail om at du gerne vil udmeldes tilmelding@gb-foreningen.dk

Vi er naturligvis kede af at miste dig, så vi vil meget gerne vide, når du melder dig ud, hvorfor du gør det - på forhånd tak!