Medlemskab

Et medlemskab af Gb-foreningen giver dig adgang til et unikt fællesskab, hvor du har mulighed for at støtte og bakke op om arbejdet for fedmeopererede.

Gb-foreningen startede tilbage i sommeren 2006 og var en lille forsamling, som arbejdede med information og netværksdannelse.

Gennem de seneste år er der sket store forandringer fra politisk hold og derfor er der behov ændret fokus og en fornyet opsætning af Gb-foreningen.

Den nye bestyrelse arbejder i hærdigt på, at få samlet sammen på foreningen, og vil arbejde på, at afholde gode fordrag og informationsmøder for medlemmerne, skabe netværk og medvirke til at skabe information om det at være fedmeopereret.

Der har været meget fokus på nogle af de skyggesider, som kan være ved en fedmeoperation, og dette område ligger bestyrelsen meget på sinde og derfor vil bestyrelsen medvirke til at skabe bedre forhold og tryghed for de personer som oplever dette.

Et medlemskab af Gb-foreningen koster pt. kr. 100,- pr. år og medlemskabet er personligt.

Fornavn
Mellemnavn
Efternavn
Post nr.
Modtag e-mails
Modtag SMS
Fødselsdag (dd.mm.åååå)
Køn

Udmeldelse

Tryk på linket her, for at sende en mail om at du gerne vil udmeldes tilmelding@gb-foreningen.dk

Vi er naturligvis kede af at miste dig, så vi vil meget gerne vide, når du melder dig ud, hvorfor du gør det - på forhånd tak!