Medlemsfordele

Som medlem af Gb-foreningen får du forskellige fordele.

Du kan her på siden læse om de fordelsprogrammer, det er lykkes bestyrelsen af etablere og du kan læse, hvordan du drager nytte af den.

God fornøjelse!

Job & Forandring

Job & Forandring er din private socialrådgiver, hvor det er dig, der er i centrum.

Læs mere om Job & Forandring på deres hjemmeside!

Som medlem af Gb-foreningen får du 50% rabat på sagsgennemgang og 10% rabat på efterfølgende timepris.

Tjek eventuelt også vores gratis generelle socialrådgivning på Facebooksiden Den sociale Time v/Job og Forandrings begivenhed Den Sociale Time.

Matthisson Care

Matthisson Care er uafhængig LifeWave distributør.
LifeWave er et af de nyeste skud på stammen inden for alternativ behandling.
Produkterne kan bl.a. reducere sukkertrang, overspisning og snorken.

Gb-foreningens medlemmer modtager 10% i rabat på alle produkter. Opretter du et kundenummer hos LifeWave i forlængelse af en info-aften opnår du som medlem af Gb-foreningen en betydelig rabat på opstartspakken.

Forud for køb afholdes et informationsmøde om brug og virkning af LifeWaves produkter.

Hornslet Akupunktur

Hornslet Akupunktur tilbyder en lang række af behandlinger, hvor der kan være mulighed for at afhjælpe nogle af de udfordringer, som fedmeopererede kan opleve.

Akupunktur er velkendt og anerkendt som behandlingsform til at afhjælpe både smerter, men også på en lang række andre områder, så klik ind på hjemmesiden ved at klikke på billedet og læs om mulighederne.

Medlemmer af Gb-foreningen modtager 20% rabat på behandlinger ved oplysning af medlemsnummer.

Huset Steff

Huset Steff forhandler garn med hovedvægten lagt på Dale garn (kvalitet fra øverste hylde), men har også garn fra andre gode producenter, refleksgarn, strikkepinde, knapper og alskens strikketilbehør, som alt kan købes på webshoppen eller i butikken i Aalborg.

Gb-foreningens medlemmer får 12% rabat ved køb af garn og strikketilbehør ved at opgive koden Gb2016 (i rabatkode-feltet) og medlemsnummer (i kommentarfeltet) ved bestilling. Bestilling foregår gennem deres webshop.

Vil du også være en del af holdet!

Ønsker du også at være en del af Gb-foreningens team så kontakt os på tlf. 20 24 33 45 eller på e-mail: info@gb-foreningen.dk