De pårørende

Hver gang der er en, som er opereret, er der som minimum een og ofte flere, som er tæt på denne og disse bliver også påvirket af det, som sker omkring den opererede.

Der er mand/kone/kæreste, børn, forældre og venner. De har alle indflydelse på hvad der er og hvad der sker og de bliver påvirket af operationen, især inddirekte!

Der sker en stor forandring for den operede både udvendigt men også indvendigt, og denne forandring kan til tider være svær at følge med i,og kræver god dialog og åbenhed!

Hvad kan Gb-foreningen gøre

Gb-foreningen vil meget gerne være med til at give plads til de pårørende både sammen med de opererede, men også give dem et rum, hvor de kan drøfte deres oplevelser, deres udfordringer og naturligvis alt det positive som følger med at partneren gennemgår en enorm forvandling.

Hvordan dette præcis kommer til at ske, arbejder bestyrelsen med i øjeblikket og vi vil i løbet af de kommende måneder løfte sløret yderligere for, hvordan vi tænker dette skal forme sig.

Har du input til denne del så tøv ikke med at give dit besyv med ved at kontakte Steen, som er Gb-foreningens mand på dette enormt store område, som jo er lige så vigtigt som den opererede!

De pårørendes kontakt

Gb-foreningens vil også gerne være de pårørende talerør

Er du i familie med en, der har fået en gastisk operation?

Kunne du tænke dig, at være med til at informerer omkring det?

Så kontakt GB-foreningen, for at høre mere om hvad du kan gøre.